söndag 14 juni 2009

Trädgårds arbete

Jösses jag darrar som ett aspelöv i hela kroppen. Vi har jobbat stenhårt i trädgården hela dagen. Trädet utanför köksfönstret är borta, häcken på framsidan klippt samt att vi har rensat häckarna på baksidan och fyllt på med ny jord. OCH klippt gräset, pjhu.... Men rackarn bra blev det.
Måste säga att vi haft en otroligt bra helg. Lung och fin och nästan obokad. I lördags åt vi lunch med familjen Bloom på vår fina pizzeria här i byn, efter det åkte vi mammor iväg till Väringsvallen med våra döttrara för att plocka skräp på ULVA CUPEN. Jösses vilka rediga barn vi hade med oss, de sprang i mellan skräpet och var super effetktiva. När vi kom hem serverades vi grillspett och en härlig sallad. Vi passade på att bjuda över våra grannar på kaffe och satt och snicksnackade med dem långt in på natten. Så kul! Gillar spontana bjudningar.
Filip har återigen fått smak på att cykla i dungen. Det är ju kul, men samtidigt lite otäkt är rädd för att han skall skada sig, det är ju inga dåliga hopp de har, grabbarn.
Nu skal jag starx in i duschen för att senare krypa ner i en renbäddad säng, mmm det bli gött det.
3 1/2 arbetsdag kavr till semester. Slutar 12.15 på torsdag det skall bli sååå skönt, börjar längta till Öland nu.
Kram på er

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad duktiga Ni varit,jobbigt men det känns ju bra när det är gjort.
Filip och jag hade jätte roligt på Kateryd han kanske blev inspirerad av killarna som körde,han var jätte duktig och intresserad.
Kram Solan