söndag 7 juni 2009

Jobb & Fotbollshelg

Oj oj vilket intensiv idrotts vecka det har varit. Det märks att man har två aktiva barn nu, det är tider att ha koll på veckorna igenom men idag har det varit extremt. Båda barnen har varit med inlånade till varsina lag. Filip till -00 och Linn till -02 Idag har vi verkligen fått träna oss på loggestik, de hade match på varsina ställen samtidigt. Det är ingen lätt nöt att knäcka när man bara har en bil... Men det var fler familjer med samma dilemma så det gick att lösa som tur var.
Tycket det var så härlig uttagning bland o3-tjejerna, det handlade inte om vilka tjejer som var duktigast på att spela fotboll utan vilka som var kaxigast och orädda för äldre tjejer, åh då kvalade tydligen våran tös in ; )
Förstå vilken lycka idag har vi äntligen fått tag på Fotbollsskor till L, så nu slipper han springa med bomull i skorna, fniss.
Filip hade nog inte samma uttagnings kalifikationer, men det gick bra ändå. Alltså jag fattar inte vad ett år gör i utvecklingen på planen, vilka skott dessa grabbar har, helt otroligt och vilket spel riktigt bra fotboll. Synd att jag bara han att se en av F matcher.
Efter en heldag med fotboll kände jag mig rätt färdig, men då väntade en hel kväll på jobbet, pjhu Luften gick helt ur mig ett tag men det gick bra till slut, visste ju att jag är ledig i morgon och att en skön sovmorgon väntar, mmm vad skönt!

Den som vill är välkommen hit i morgon, måndag kl 18.30 på Tupperware visning.
Hör gärna av dig innan bara, så jag vet hur många som kommer

Kramisar


3 kommentarer:

Josefine sa...

oj, jag ber om ursäkt, fick ju ett sms om denna kväll. Jag kan INTE komma. Hoppas kvällen blir lyckad. Kram Josefine

Therese sa...

Gud va kul det var att läsa vad du skriver, jag blir en trogen läsare,har redan lagt dig på favoriter.Men hoppas ändå att vi ses på facebook... Kram Therese

Anonym sa...

Onej, detta missade jag.

Jag hade så gärna kommit och köpte lite matlådor...
Kanske en annan gång!