lördag 20 juni 2009

I dag har jag sytt...

... hela dagen. Äntligen har jag fått färdig Emmas väska, den var så gott som klar redan i februari när hon fyller, men sed har vi inte hunnit träffas, det är ju inte klokt...

Jag har även sytt färdigt Hedvigs lilla klänning dessa grejer skall överlämnas i morgon då vi träffas hos Pappa som firar födelsedag.
Har även fått ihop en väska till mig mig själv igen, den andra blev såld.
Spännet på denna väskan kommer från Farfars blåbyxor han hade när jag var lite. Jag blev helt nostalgisk när jag hörde hur det slamrade i knapparna när jag knäpper väskan. Påminner mig om när vi var hos farmor och farfar som dagbarn, på den tiden var de bönder och farfar gick alltid klädd med hängselebyxor med den här typen av knäppning. jag har ärvt farmors knapplåda och har funderat i många år vad jag skall använda all spännen till, tycker att de är så coola. I dag fick jag lösningen = )
Nu skall jag ut på en välbehövlig promenad efter att suttit hela dagen, samt att jag såg mig själv på bild nyss. Phu, nu kan jag inte ljuga för mig själv längra, att det ser ok ut ändå.... Jag är på tok för STOR. F-n jag vill verkligen inte banta tycker det är så j-la sket tråkigt.

Ha det så gott och tänk på mig när jag är ute och stav går så svetten sprutar

6 kommentarer:

Hanna sa...

sjutton vilka fina väskor du gör :) e li tepyssel galen själv, men har tappat lit egnistan att sitta ner och knepa och knåpa, men jag beundrar verkligen dig :)
och det där med att banta, det e ju skittrist, själv har man lagt påå sig en hel del trivselkilon när amn blev ihop med sin sambo, och dom vill inte ge med sig, plus att det e så skittråkigt att gå ut å gå själv så det gör jag nästan aldrig, fast vi har jätte fina skogsvägar, hmm, man e nog lite lat :) oj va detta drog iväg, skulle ju bara skriva att jag gillar dina väskor :)kram kram

Anonym sa...

Jättefina väskor och Hedvigs klänning var ju så jätte fin, som Du vet fyller jag i augusti!!
Kram Solan

Anonym sa...

FINA FINA FINA saker du gör vännen! Tänk om jag vore hälften så duktig som du....skulle va jätte glad!!!! Å som jag sa förut, du är fin som du är sluta va självkritisk..PUSS!
JOhanna

Anonym sa...

jag är supernöjd med väskan, har provat den igår och idag. tack så hjärtigt för den och Hedvigs söta klänningar!

// Emma

ElinÅ sa...

Vilka snygga grejjer du har sytt!! Själv är jag inte alls kompis med symaskinen:)
Kram Elin

leia sa...

Vilken underbar väska, gillade verkligen tyget på din gröna. Hmm nu blir jag lite sugen på att ta fram symaskinen igen - det är bara tiden som saknas...

Kramelikram