torsdag 19 februari 2009

Varning för gnäll...

Fy f-n vad livet suger för tillfället. Jag känner mig som ett "utsketetäpplamos" all är tung och motigt. Jag har svårt att hittat någon som är riktigt kul just nu. För först gången på länge känner jag av min ångestsklump i halsen. Blaaah..

På jobbet är att riktigt kaos nu, nya listor att jobba efter som inte fungerar, en bil kort, jag har del i en elev, hög arbetsbelastning ihop med ett 20 tal käringar som tjatar gnabbar och spyr galla på allt som är dåligt. Fatter ni?! Ni skall bara höra hur det låter på morgonen innan alla kommer ut. Hönsgård, nja det är nog ganska nära.
Jag har jobbat tre dagar denna veckan hitills, och varit arg någon gång samtliga dagar.

Nu skall jag snart iväg på APT, innan dess skall samma hoper damer (fast alla 35 eller vad vi är totalt) göra schemaändringar tillsammans för sex veckor på en halvtimma.... jippi...sen kör vi ett APT, rast... innan kvällens jobb, ihop med dessa babblande damer mumsandes på smörgåstårt, ja ni kan ju tänka er vilken lugn och ro det blir på den rasten.
Äh, fy fan vad jag inte vill!!!

Jag skall tala om att jag skall till Hälsokost så fort jag bara kan i morgon och köpa mig OCH Fredrik något riktigt dunder för att komma ur denna svackan.

Drog jag ner dig i skiten med nu, efter detta nattsvart inlägg?!
Sorry...
Just det, tillråga på all elände har min symaskin gått sönder = (

4 kommentarer:

Rosinski sa...

Ja piss och skit är det ibland men du gumman, sånna kriser har vi kommit ut ur förut och jag lovar att ställa upp att dra dig ur!!
och DU sluta dra ner oss andra...;) Puss på dig och skit i gnabbiga kärringar ta åt dig av unga snärtiga och glada töser istället:)

Anonym sa...

Hej
Känner igen mig i Dig jag mår ungefär som
Du vi har fått 4 gnälliga damer till oss på kvällarna det är fel på det mesta, det tar alldeles för mycket energi på oss andra.
Men det är väl bara att kämpa på.
Kram Solan

lisalutt sa...

Det finns "klagomurar" överallt tyvärr. De stöter man på när man minst vill... Man får försöka hålla sig till de som GER energi och försöka hålla sig så långt bort som möjligt från de som dränerar en på energi och lust. Inte så lätt men det är svårt att ändra på andra än sig själv tyvärr. Lycka till gumman och försök titta på barnen och gläds åt att de är urgulliga och friska.
Kram, Lisa

Anonym sa...

Nej men vilken skit!!!

Det behöver du inte!

Försök att tänka att det ger sig, låt det rinna av dig, gnabbet och tänk att du står över det.

Massor med uppmuntringskramar!

Kom hit och greja lite nån dag =)