onsdag 25 februari 2009

Hej alla kära vänner och bekanta och kanske andra läsare.
Tack snälla för all gulliga kommentarer och beröm. Jag blir så himla glad!

MEN...
Här kommer det vara tunt med nyheter på ett tag. Eftersom jag är så knasig och gasar stenhårt när jag orkar, och gör en hel massa saker för att det är så kul och för att jag orkar. Detta destruktiva betendet gör att jag suger ut all ork i kroppen. Så nu skall jag bara vara lugn ett tag. Läsa, promenera och försöka bara ta det lugnt Tills nästa "lustanfall"..... nä, jag skall försöka lära mig att hantera detta och lägga mig på en lagom nivå. Svårt som tusan, men jag skall verkligen försöka.

Ps. Nu dricker vi Mivitotal och äter Rosenrot för att komma tillbaka med orken och hitta glädjen igen. Känns som det är ganska lätt nu, det är ju så härligt ute nu med ljusa morrnar och fågelkvitter. Det känns verkligen som våren är på antågande. Jiiipppiiii.....Bamse kram till er alla!

3 kommentarer:

lisalutt sa...

Ta vara på solljuset och ha det så gott i våren (som i alla fall närmar sig).
Igår efter dagis sa M när hon klev ur bilen: "Jag hör en fågel mamma!". Helt magiskt och härligt när det varit mörkt några månader.
Ha det gott!

marit sa...

Du är som jag... nu har jag sagt stopp till flera saker för jag vill inte äta mer Citalopram och annan skit för att må bra...
Jag vill må bra av mig själv.

Kram och promenera på!

Anonym sa...

men snuttan, det låter ungefär som om du vore manodepp. jue.. åh det vet jag att du inte är.. men du kanske har en släng av det hihi.. jag kastar över en näve solsken till dig så länge.. pöss Emma