måndag 23 februari 2009

Semester planer

Vet ni vad? Familjen Björk har skrivit historia idag. Vi har bokat en semesterstuga...för första gången.... Då skall ni veta att vi har varit ihop i 13 år jag och mannen med stort M.
Det känns så gott att veta att man skall göra något på semestern och ha något att se fram emot och glädjas åt. Vi har så olika syn på saken, jag VILL massor på semestern medans Fredrik tycker att det är semester att vara hemma. Vilket gör mig helt nojjig, då ser jag bara allt som behöver och borde göras. Förra sommaren gick det verkligen upp för Fredrik hur viktigt det är för mig att kommahemifrån ett tag på sommaren och då lovade han mig att vi skulle göre det i år. Sagt och gjort i kväll bokade han oss en stuga på Öland, när Färjestaden. Stugan ligger 100 m från stranden. Åhh, vad gött det skall bli... Nu håller jag tummarna för att sol på Öland v.27.

5 kommentarer:

Rosinski sa...

Va kul!!! Vi får se om våra vägar möts men troligtvis inte för vi har semester lite senare tror jag.....Sol, självklart får ni det!
Kram från mig!!!

marit sa...

Å vad härligt!
Vi var en dag på Öland förförra sommaren... det vräkte ner så vi åkte till Blekinge i stället haha.

Kram

Anonym sa...

va göööött.. sol eller inte skönt att få komma iväg och vara vid havet i vilket fall!!!

// Emma

Anonym sa...

Vad glad jag blev att Ni bokar någonting på Er semester det är Ni värda.
Kram Solan

Anonym sa...

det låter kanon tycker jag.Hoppas att det bara vräker ned med sol så ni kan vara ute hele tiden och vattnet är varmt. Förresten det finns ju inget dåligt väder osv.
Ha det så jättegott.
Kram mamma