torsdag 3 september 2009

På bättringsvägen...


Äntligen har Filip blivit bättre, han är fortfarande inte helt feberfri, men det är en stor skillnad mot igår kväll. Usch det var riktigt otäckt, han blev ur dålig på rekord tid, jag ringde Sjukvårds upplysningen, de sa att det var lugnt så länge han inte blev tungandad eller fick hosta. Kan säga att vi har sovit med ett öga uppe både jag och Freddan de här två nätterna. Dels av oro dels för att det är ovant att ha någon mer sovande i sovrummet.
Jösses vad man vänjer sig av med att bli väckt på nätterna, vi är helt slut både jag och Fredrik.
För några år sen var det ju vardags mat att bli väckt varje natt vid flera tillfällen, vaknade inte barnen så vaknade man själv vid ung. samma tid varje natt utav ohejdad gammal vana.
Nu får vi se hur övriga familjen står emot Fillefjonkens bassilusker.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars lille Filip som varit så dålig, hoppas Ni andra klarar Er.Förran veckan låg Linda sjuk i feber & förkylning och Fredrik & Lukas veckan innan och idag hade Hedvig feber,inget kul alls.Hoppas Ni får sova bättre i natt.
Hälsa Filip & Linn
Kram Solan

Anonym sa...

Det var väldigt svårt att sova efter jobbet igår , när jag fått reda på att Filip mådde så dåligt. Varför ska man alltid förstora upp allting. Krya på dej Filip och kram till dej o dom andra i familjen. Vi hörs imorgon. Mormor