tisdag 1 september 2009

Influensa tider

Tusan vad dummt att de schåsar upp detta med influensan så. Jag har hela tiden sagt att jag inte tror det blir så stort som de gör det till.
MEN nu klagar Filip för halsont och har nog lite feber, å vilken tanke är det som slår en jo? Just det.... då kommer katastrof tankarna fram.
Det är säkerligen en vanlig höstförkylning men oron finns där och gnager det får jag allt erkänna.

Idag har jag fått ett paket från Ellos....!!! Jag det låter hel tokigt men jag beställde ur deras rea katalog. De hade nämligen jeans för 69:- Så på vinst och förlust beställde jag ett par, döm om min förvåning när det passade perfekt. Ett par jobbarjeans för denna blygsamma summa... det är ju tom bättre än Ullared ; )
Ja ibland kan man ha tur, jag som tycker det är svårt att hitta brallor i sta´n tom, sist jag köpte jeans provade jag säkert 15 par innan jag hittade ett par som satt bra.Till saken hör att jag köpte två toppar också och de var också bra.

Nu skall jag krypa ner och läsa hos Filleville som sover sött i våran säng.
Natti natti

2 kommentarer:

Nett sa...

Jag har också en sån gosse som klagar för hals ont i kväll,nu ska vi inte glömma att det finns vanliga skolstartsflunsor.Emil säger att han ingen gris är så han kan inte få den influensan.

Anonym sa...

Det är säkert vanlig förkylning på Filip nu när skolan börjar är det ju ganska vanligt att de blir sjuka.
Vad bra att Du hitta jeans så billigt som Du ser finns det ingen anledning att åka till Ullared !!!!
Kram Solan