fredag 21 augusti 2009

Skolstart


Igår började skolan här i Stöpen. Nu mera har vi två skolbarn.
Morgonen började med att Mormor kom hit med en present till Linn, så som hon gjorde när Filip började skolan. Det var en klocka! Supersöt, sekundvisaren är en liten nycklelpiga som tickar runt runt.


Filip var inte så road av fotograferingen, skulle inte vara med alls på bild, men jag stod på mig kan ju inte bryta trenden. Så här var det redan när jag var barn... Skolstart=fotografering på trappan = )
Vi följde barnen till skolan, stannade en liten stund för att se så all verkade gå bra för Linn. Kände mig superkluven, ville ju vara hos Filip också, de har fått nytt klass rum, med FÖNSTER i, bara en sån sak....

Efter avklarad skolstart tog jag och mamma en promenad i spåret. Sedan passade vi på att åka till "Maxi" Jag shoppade kläder - till MIG. Varför får man dåligt samvete när man handlar till sig själ? Knäppt egentligen men så är det.

Efter skolans slut ficka vi bara med Filip hem, Linn skulle leka med en klasskompis.

De hade haft en bra dag båda två, liksom jag och mamma hade OCH Lilla granne som också var barnledig och var med till stan.


1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med om att det var en mysig dag. Fattar bara inte att mina "små" barnbarn är så stora. Känns overkligt. Kram från "gamla" mormor