måndag 13 juli 2009

Villa upp och ner

Det känns verkligen som vi bor i vill upp och ner. Vi håller på att flytta in Linn till det störta sovrummet på övervåningen, i det rummet hon har bott skall jag flytta in och ha som scrapp & syrum. Kan ni förstå vilken lycka. Ett helt rum för sig själv att rumstera i. Min gamla pysselplats skall bli barnens TV hörna med playstation osv. Tack vare att våran gamla TV skall vara barn TV, så har vi köpt en ny till oss i vardagsrummet.(Vi har egentligen lånat barnenes TV sen våran gick sönder) Så äntligen slipper vi ha den där stora svarta klumpen. Men tack vare detta så har vi ju varit tvungna att ändra lite i vardagsrummet också. Man kan verkligen säga att det är kaos här...
Idag har jag varit i sta´n och köpt limfog skivor till min scrappplats samt Linns skrivbord, hon skall få hurtsarna från mitt gamla skrivbord samt att vi skall lägga en 2 meter lång skiva på så att verkligen skall få plats att pyssla, även när hon har kompisar här. Det skall kunna sitta två barn vid det har vi tänkt. Jag skall målar det i samma vita färg som hon har på sin bokhylla. Sen skall det sys en sänghimmel till lilla prinsessan, samt nya gardiner, så det är att stå i kan man säga. Men samtidigt är det skoj. Mitt rum måste jag klura lite på hur jag vill ha.
Hoppas vi är hyggligt klara i morgon eftermiddag/kväll för då kommer pappa och Solan hit och grattar mig : )

På onsdag skall vi ut och åka båt med familjen Lundell i Vänern, det skall bi riktigt kul, det är ju absolut inget vi brukar göra.
Nu skall jag göra lite kvälls mat till min familj, sen kanske vi hinner sjunga lite allsång med Lotta.
Kramis

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas att ni får fint väder på sjön, o att ni kan koppla av från uppånervända världen hemma. Kram mamma