lördag 14 mars 2009

Idag ni då blir det full rulle i familjen Björk. Först och främst skall här tvättas sängkläder, sen skall jag ut på en ordentlig promenad, känner mig nämligen som en "flos", (åh vet ni vad jag lovade på jobbet i veckan? Jo inte mindre än att jag skall var med att SPRINGA vårruset i Jönköping i år, ja jösses vad truten glappar i bland). Sen har Filip handbolls träning. Klockan två har han "Mitt i prick kalas"drygt en månad sent, klockan 17 skall Linn på pyjamasparty och klockan 18.30 kommer Mamma Brorsan och Josefin hit och käkar och kollar Melodifestivalen med oss. Så kul!
Tur att jag är lååångledig för det verkar bli en intensiv helg. Skall hinna packa scrappväska inför morgondagens scrappträff i Skara. Även detta skall bli kul det var ju ett tag sen vi sågs, och nu har jag ju nya grejer att sätta tänderna i.
Ha det bäst!
Kram på er

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppsan har jag hört fel skulle inte våran stora dotter ta det lite lugnt ?????
Ha det så bra imorgon.
Kram Solan

Lilla jag sa...

Hej hej!
Igår var jag inne på Din sida här och klickade mig fram till någon annans sida som jag nu inte kommer ihåg vad den hette, och jag hittar inte tillbaka till den... Undrar om jag skulle kunna få lite tips var jag hittar sidan, för jag skulle vilja komma dit igen. Det handlade om ett par som var till Kina och hämtade hem sin dotter Linn... (jag tror de var från Skövde)
Någon tanke?
Tack så länge, ha det gott!
Puss och kram Lilla jag