söndag 3 oktober 2010

Ny blogg design

Fick tipset att ändra färg på min blogg, för att göra den mer lättläst. Har suttit och letat snygga mallar till ögonen gick i kors, nu får det bli så här, iaf ett tag ; )

Idag har vi varit i Lidköping trakten hela förmiddagen. Först kollande vi på glaspartier som vi ev skall köpa till vår altan, sen åkte vi Till Veronica och hämtade en ny matta till min Silhouette (skärmaskin) Där fick vi kaffe och en titt på Blingo kläder, Linn var så där imponerad av det jag plockade fram och Filip ville inte titta alls, men JAG hittade en fin klänning och jag VILL ha den.

Idag visar jag en sida till;

Den är sen i midsommras när Filip fick chans att fiska makrill. En så underbar gammal farbror som frågade om han ville följa med ut i båten. Klart han ville. (han, fabrorn var känd, alltså ingen ful farbror)


Tänkte visa ett par bilder på det blivande handbollsproffset ; )


Ni som känner Linn vet att hon ständigt är i rörelse, därav rörelseoskärpan på bilden. För det kan väl inte var handhavande fel?!

Nu kommer snart min far med sambo på besök.
Ha det gött!

Kram Catrine

3 kommentarer:

leia sa...

Japp, mycket lättare att läsa nu =)

Tack för titten idag, ni är välkomna åter. Och kläderna kommer från Blingo, inte Nlingo ;-)

Kramelikram

Björken sa...

ajaj kom det med ändå, jag fixade till det en gång ändå.

Anonym sa...

Jag tror aldrig jag sett Filip så lycklig som när dom kom in med båten och hade fått nio makrillar. Obetalbart! kram mamma