måndag 19 april 2010

Det är lätt att gilla våren

Igår var jag och mannen och Linn ute på en härlig promenad/cykeltur. Filip kunde tyvärr inte följa med, han kände sig förkyld och tog det lugnt hela dagen. Hur som helst så gick vi spåret, jag hade med mig kameran och fotade i RAW format för att ha lite fina bilder och jobba med i studiesyfte, har inte kunnat jobba i Bridge ännu pga av att jag inte haft RAW foton. Jag fullkomligt älskar att fota vårblommor.
Vi plockade med oss en söt bukett hem. Det är egentligen mot min principer, för jag tycker att de är vackrast där de står, inne vissnar de så fort. Men visst pryder de sin plats ; )Här har jag lekt loss lite och fått bilden att se lite mjukare ut.

I övrigt i helgen har det varit lugnt och skönt. I fredags var vi på sju års kalas hon Linne pinne. Vi blev bjudna på underbart god mat, grillad karré och klyft potatis och en härlig sallad. Mmm, första grillade köttet för säsongen.

I lördag var det dax för röjning här hemma.
på eftermiddagen fick vi besök av pappa och Solan. Linn fick en jättefin hemma stickat Pippi tröja av Solweig och Filip fick ett bidrag till en ryggskena som han skll ha när han cyklar dirtbike. Det behövs verkligen, jag skulle känna mig lite lungnare om han hade en sån.
Jag och Solan åkte och kikade i en butik i Väring, som säljer fransk/dansk inredning, mkt fint men inte helt min stil. Vi åkte hem och fikade ist.

Igår var det en mkt välbehövlig hemma dag med familjen. Kände att det var vad min kropp behövde. På kvällen kom mamma på fikade. Hon hjälpte mig att koka lingonsylt. Shit vad gott det är med lingon, mjölk och knäcke bröd. Det blev min kvällsmat.

Nähä, nu skall jag hänga ut tvätt.

Ha en go vecka på er!
Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig bukett,på lördag tar vi en ny runda och hoppas att vi hittar något annars får vi försöka att hitta ett cafe så vi får lite kaffe i oss!!
Kram Solan

Hemmabloggaren sa...

Åååå vilken underbar bukett. Finns inget härligare än vårblommor.