söndag 31 januari 2010

Vilken natt.

Hu, natten till lördag var en riktig otäck en. Efter som jag hade jobbat kväll och skulle upp tidigt gick jag och la´ mig tidigt Strax före två vaknade jag ett "bröt" på toaletten. Yrvaken rusar jag upp, rycker i toadörren som var låst. Där inifrån hör jag bara ett konstigt snarkande och förstår att det är Fredrik som har ramlat ihop där inne. Rusar ut till förådet och hämtar en skiftnyckel för att kunna låsa upp dörren. När den väl är öppen har Fredrik kravlat sig upp och hänger över handfatet, likblek och skärrad. När jag frågande vad som hände, kunde han inte riktigt förklara. Lika skakiga båda två tog vi oss till soffan. Jag ringde sjukvårds upplysningen, de tycker att vi skall ta en ambulans in till akuten.
Där inne blev att noggrant undersökt av en jättebra läkare. De kunde inte förklara det som hänt annat än att det var ett blodtrycks fall.
När Fredrik tänker tillbaka så somnade han i soffan och reste sig direkt när han vaknade och gick direkt till toa, där började han att må illa och satte sig på huk. Därifrån ramlade han baklänges, när han svimmade.

Vad livet är skört. Jag var helt övertygad att han hade fått en hjärnblödning och att jag skulle hitta honom medvetslös när jag kom in på toa.

Det var verkligen inte roligt att behöva ringa och väcka svärmor och svärmor mitt i natten för att be dem komma ut och se till Linn, när vi åkte till sjukhustet.
Filip hade mys med övernattning hos mormor.

Fredrik känner sig fortfarande matt i kroppen och blir skakig emellanåt Jag hoppas att han stannar hemma i morgon, för han har det så stressigt på jobbet.

Ja det här vill vi verkligen inte uppleva igen!

Ha en bra vecka!
Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackare vilken otäck upplevelse tur att allt gick bra.
Va rädda om Er
Kram Solan

leia sa...

Usch vad otäckt. Tur att det gick bra, livet är skörare än man vill tro.

KRAM