torsdag 15 januari 2009

Spännande dagar

Ojoj nu händer det en del i det Björkska hemmet. Idag har Linn börjat ridskolan. hon ficka dagen till ära en privatlektion. De andra två kunde inte i dag. Perfekt att Fröken hade lite extar tid för henne, de andra tjejerna red förra terminen också så de har lite försprång. Linn sken som en sol under hela passet och tyckte det var jätte skoj. Hon hade svårt att slita sig när vi skulle åka hem, det var mycket om och men.I morgon har vi en stor dag här, efter skolan skall vi åka och proviantera för att kunna ta hem våran lilla kaninunge. Den skall vi hämta eftet jag slutat jobba på lördag. Barnen längtar och räknar ner tills det blir dagen D.
Det har löst sig med bur, fick köpa en stor och bra bur utav en bekant till en arbetskamrat.
Nu är jag om möjligt än mer sugen att börja sy, har fått mina Ottobre mönstertidningar åter. Syslöjds fröken tycte att et var för svårt för skolbarnen att rita ut mönster från mönsterark, så nu är det bara tyger som fattas. Skall beställa vävda band som jag skall märka plaggen med när de är klara, det ger ett "proffsigare" intryck.
Har scrappat färdigt årets första Lo idag, bilden på bilen har ni kunnat se här förut.Det var allt för idag, kära vänner!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken stolt tjej!
Det syns att hon tycker det är kul, men hon har ju någon som kan peppa henne eller hur?

Kram från mormor