fredag 2 januari 2009

Gott nytt år!

Hej igen, hoppas att ni haft det bra i helgerna.
Det har vi, vi har haft ganska mycket ledigt tillsammans trots att jag jobbat lite i mellandagarna och nyår.

Vi har varit ute och promenerat hela familjen både igår och idag, det har ju varit så underbart väder. Åh var jag njuter av att äntligen få se solen, det är som att få en energikick. Idag hade vi sällskap av våra goa grannar, tillsammans gick spåret eller ja, barnen cyklade förstås. Det var så duktiga. Det cyklade motsatta hållet och höll i hop gruppen hela tiden, fort gick det också så de hann att leka i skogen innan vi kom i mål. Efter denna härliga promenad bjöd Johanna på varm choklad med vispgrädde, smörgås och Lussekatter, mmm vad gott det var!

Har inte pysslat på länge nu men har en väldans massa kort som jag längtar efter att få scrappa. Däremot var vi en mycket produktiv dotter här i huset. Det senaste som hon scarppat är PET-flaskor. Jag har lovat henne att visa er den här,hon hade tänkt att vi skulle ha den i granen, men vår gran är för vek...
Hon har grejat så mkt att även Filip har tagit sig tid att greja, han har gjort en ballong bil av toarulle och legohjul.


Åh vad jag tycker det är kul när de använder sin fantasi på sånt här. Det gjorde även ett födelsekort var till sin kära kusin som fyllde 15 år för några dagar sen. Så det är åtgång på mina pysselsaker ändå ; )
Linn fick f.ö en mkt fin scrappväska i julklapp men superfina stämplar och lite annat smått och gått.
Jag har äntligen fått upp mitt "galleri". Såg att att Bittan hade gjort så här, och ville så klart ha det lika fint.


Så här skall mina nyaste LO´s stå tills det de åker in i album. tycker det är en strålande ide att faktisk ha dem framme ett tag så man får se resultatet a jobbet man lägger ner.

Hoppas att jag snart kan visa upp lite nytt.

Kram på er!
Catrine

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så har jag också layouter. det är jättefint

bittan sa...

visst är det underbart med kreativa barn...Ture sitter o "scrappar" just nu...jag kan den 25:e...jag jobbar fredagnatt både helgen innan o helgen efter ( när det är träff i skövde :-( ) så det vore perfekt ..
hade ju tänkt ordna nått här i Ardala oxå , vi får se ifall nån är intresserad ,,

Sandra (Sasha) sa...

Det blev ju jättebra!!!!

Anonym sa...

Du får verkligen konkurens med din kreativa sida.Hoppas att det fortsätter. Kram mamma