tisdag 7 februari 2012

Project life

Detta nyåret gav jag mig själv en utmaning. Jag skall göra ett albumblad per vecka. Detta bladet skall beskriva veckan som gått med text och foton samt teckningar och annat smått och gott. Kraven på fotona är inte hög. De flesta tas med mobilen. Det är just att de blir tagna som är det viktiga.
Här får ni se mina första fem veckor;


Inspirationen till detta är en mix av Rimmas "en LO i veckan" och just project life så som Becky Higgings gör det. Projekt life är en variant av scrapbooking med focus på dokumentationen.
Detta kommer göra att jag skriver ut fler bilder om än i mindre format. De riktiga guldkornen blir givetvis scrappade som vanliga Lo's. Detta känns som ett mycket mer avslappnat sätt att scrappa på. Bra för mig just nu, då jag inte har något flyt, känner mig vilsen i min scrappstil, då det kommit så mkt nytt som jag gillar men inte behärskar.
Ser även detta som ett roligt minne i framtiden, året 2012 kommer vi aldrig glömma pga min utmaning.

1 kommentar:

Kakans smått å gott sa...

Bra grej! För det är ju dokumentationen av vardagsgrejerna som är så svårt. Men ändå det roliga att ha kvar. Själv har jag som mål att scrappa 3 LO:s i månaden. Än så länge klarar jag det bra. Men istället för att scrappa färdigt Märtas första halvår så kommer jag bara på ännu fler grejer jag vill scrappa om..