tisdag 30 augusti 2011

Pyssel lust!

Jag har gjort en Lo efter Svensk scrapbookings augustiskiss.
Första gången jag är med där. Kul med skissutmaningar.




Idag har jag sytt en beställnings väska. Tjejen har köpt tyget själv så jag hoppas hon blir nöjd.

Framsidan


Baksidan

Kramis

lördag 27 augusti 2011

Veckan Pysselmyran utmaning; Inramat.
Jag valde att scrappa Filip när han hade sitt första sommarjobb. Han och kompisen tjänade 50öre/spik och 1:-/skruv de drog ur från planken vi rev ner från gamla altanen. De jobbade hårt och fick ihop 50:- var ; )
Jag valde att rama in fotot med alla spik med en chopboard sjärna. Som ni kanske ser on ni tittar noga så har jag skrivit ut samma bild två ggr. Den understa har jag avfärgat för att lägga extra fokus på lilla bilden med Filip.





Veckan har rullat på i ett rasande tempo, lite för högt i min smak. Varje stund har varit boka. Förvisso roliga saker men iaf. Träningar, ridskola, måla och faktiskt har jag varit uppe på hästryggen igen. Jag fick följa med på en härlig skogstur, det är ju så kul men oj vilka otränade ridmuskler jag har. Märks att det är drygt 10 år sedan. Jag kommer att få haka på fler gånger när vi kan få ihop tiden. Kul!

Nu skall här pysslat en stund innan det blir lunch och senare kvällsarbete.

Kram

måndag 22 augusti 2011

Vardag igen!

Nu var vardan igång igen. Det känns bra!
Nu har vi en mellanstadie kille här hemma, så stor att han får cykla till skolan. Nu börjar han även att gå långdagar, ända till 14.45, jag slutar ju 14.00....
.
Linn räknar dagar tills hon börjar ridskolan, på onsdag. Ni kan inte ana vad mycket hästprat det har varit här i veckan : ) Härligt! Jag har bytt med en kollega så jag kan vara med på första lektionen.

I fredags var jag på "lokal" och svängde om. Jösses vad kul det var! Först hade vi tjejmys, jag Fia mamma och Ylva. Men go mat, vin och en massa pladder.
Men ajajaj vilken trötter tös jag var i lördags, det tär på en att slarva :)

Annars gör vi inte så mycket annat än att målar här hemma, vitt vitt vitt skall det bli på insidan av altanen. Det tar tid att måla om den röda fasaden till vit. Men skam den som ger sig. För hoppnings vis blir vi klara i veckan så vi kan flytta in på altanen igen och bara mysa.



Ha´re gött!

torsdag 18 augusti 2011

Turridning

I måndags var vi På Iskroken utanför Tidan och red en två timmarstur på Islandshästar med Familjen Malm. Vi trivdes så bra där så vi valde att anmäla barnen till ridskolan som börjar redan nästa vecka. Vilken glädje!
Efteråt blev vi bjudna på en mycket god middag hos Malms.





Filip har haft superkul under hela veckan, han är med på landlslagets fotbollsskola på Åbrovallen. Det är fotboll från 9-15 varje dag för över 100 fotbollsspelare. Inatt skall de tälta inne i hallen. Imorgon är det dax för avslutning på Arena badet.

Idag är det min bloggdag på Pysselmyran. Jag har valt att scrappa en bild på Linn och E, när de spelar DS under en tröja.
Detta fotot är taget vid Skarven i Viken. Där hade vi en riktig kanon kväll med våra grannar. Gillar ljuset i bilden, den är tagen i motljus med Fredriks mobilkamera.








Ha det gott!


torsdag 11 augusti 2011

Sommarminne

Nu är vi igång med scrapputmaningarna hos Pysselmyran.se igen.
Denna veckan har vi temat -Bästa sommarminnet.
När jag frågade Filip så svarade han tveklöst TURKIET. Eftersom vi har så många fina bilder därifrån så gjorde jag ett kollage.



Tycker att det blev en härlig färg kombination, rött, turkos och gult. Den häftiga tagen fick jag med i min jacka jag köpte i veckan, tyckte attityd passade kortet. Gillar att använda grejjer som igenligen inte är scrapprylar.

fredag 5 augusti 2011

Scrappat igen

Åh vad skönt, jag har tagit mig tid att scrappa idag. Mysigt! Har varit sugen ett tag men inte ansett mig haft tid pga altanbygge jobb och annat.
Eftersom vår skrivare inte vill samarbeta med oss nu fick jag scrappa gamla kort, men jag gillar ju det.




Nu skall jag entra soffan en stund!
trevlig helg!