torsdag 18 augusti 2011

Turridning

I måndags var vi På Iskroken utanför Tidan och red en två timmarstur på Islandshästar med Familjen Malm. Vi trivdes så bra där så vi valde att anmäla barnen till ridskolan som börjar redan nästa vecka. Vilken glädje!
Efteråt blev vi bjudna på en mycket god middag hos Malms.

Filip har haft superkul under hela veckan, han är med på landlslagets fotbollsskola på Åbrovallen. Det är fotboll från 9-15 varje dag för över 100 fotbollsspelare. Inatt skall de tälta inne i hallen. Imorgon är det dax för avslutning på Arena badet.

Idag är det min bloggdag på Pysselmyran. Jag har valt att scrappa en bild på Linn och E, när de spelar DS under en tröja.
Detta fotot är taget vid Skarven i Viken. Där hade vi en riktig kanon kväll med våra grannar. Gillar ljuset i bilden, den är tagen i motljus med Fredriks mobilkamera.
Ha det gott!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken glädje Linn utstrålar.Det måste vara sommarens höjdpunkt. Kram mamma/mormor

Anonym sa...

Vad lyckliga Ni ser ut båda två.
Kram Solan

Kakans smått å gott sa...

Linn ser verkligen lycklig ut! Jag förstår henne. När jag var i den åldern älskade jag djur och att få börja rida var en dröm som inte gick i uppfyllelse förrän jag blev 13 år. Riktigt härlig LO!

sabine75 sa...

Jätte härlig lo, nu förstår jag vad du menar med starka färger, den är verkligen sprudlande och tack för "besöket" igår om än något hastigt och lustigt.. Du vet var jag finns om du skulle sakna något, kanske dags att ge starka färger en ny chans. / kram Åsa (BeScrapped)