torsdag 19 maj 2011

Eget papper

Veckans utmaning; egen tillverkat papper.
Jag har gjort det randiga pappret genom att dra en massa streck i olika färger med mina Promarker pennor. Blev riktigt nöjd, hur enkelt som helst och tanken har aldrig slått mig förut...Idag stod det i tidningen att vi föräldrar i Stöpen har förlorat mot Skövde Kommun, i frågan om att 6:orna skall till högstdiet till hösten. Fy, vad dåligt! Vad har de att göra på högstadiet ett år i förtid. Dessa 6-or skall ett år i förtid exponeras för droger och annan skit. det är ju allmänt känt att Stöpen skolan har drogproblem. Jag tycker att de stjäl ett "lekår" för våra barn. Detta pga att det är trångt på förskolan... Det har varit om organisation vartenda år sedan Filip började. Ingen lung och ro alls, hur skall barnen känna sig trygga i en skola som inte har någon stabilitet och grund alls.
Att det har varit trång på förskolan är ingen nyhet för det var det redan för 10-år sedan då Filip skulle börja. Då fick vi plats i stan och fick hålla på och köra till stan hela hans småbarns period.
Åh, jag är så j-la arg!!!

Ja nu har jag vräkt ur mig lite av den frustationen som jag har inom mig.

Ha det gott!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag håller helt med dej om flyttningen.Hoppas dom tar tag i problemen du nämnde och inte sopar det under mattan. Kram mamma Ps korten var jättefina som vanligt ds