torsdag 21 april 2011

Torsdag igen...

Idag har jag skapat blommor av knäckformar. Tyckte det blev rätt söta.
Igår hade jag smyckespaty, åh jösses vilket röj det blev. Hade inte riktigt koll på hur många som skulle komma, jag tror att vi var 18 st ett tag. Super kul! Jag hann inte duka fram allt fika ens, grönsakerna blev kvar i kylen...
Jag fick en riktigt häftig upplevelse, jag blev ägare till ett halsband som jag absolut inte trodde att jag ville ha först. Men efter att min kära vän trasslade in sig i det när hon skulle ta av det så såg jag det på ett nytt sätt. Hon fick till det så det blev som en Cowboy slips. Skit coolt! Halsbandet består av två korta halsband och ett armband samt en maffig ros. Det var rosen som fick mig att backa. Men nu är jag superglad att min svärmor vill ge mig det i födeledagspresent. Själv köpte jag två fina berlocker som jag kan använda till halsbandet. Tänk att det är så kul med smycken. Jag blir lycklig av nya smycken = )
Här hemma har vi en lite gosse som inte mår så bra, han är super allergisk. Fick vara hemma med honom fär att han hade det så jobbigt. Han är sååå vansinigt trött och tagen. Efter ett VC besök har vi nu fått en hel radda medicin och spray osv samt en remiss så att han kommer bli pricktestad, så vi får reda på vad det är som besvärar honom.

Glad påsk på er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för igår det var jättetrevligt.
Stackars Filip som blivit så dålig!
Kram Solan

Anonym sa...

Förlåt glömde att säga att det var jättefina kort Du gjort denna veckan!

Anonym sa...

Vilka häftigt kort!
Jag förstår att Filip är jättetrött det kostar på kroppen att vara allergisk.
Jag är också jättenöjd med mitt inköp på partyt.Kram mamma

Malin sa...

Vilket underbart fint kort du gjort!

Kram Malin