torsdag 10 mars 2011


Detta är mitt bloggbidrag till Pysselmyran idag. Temat är häftade band.
Dessa korten har jag haft så utskrivna så länge men inte fått dem scrappade. Tycker om färgkombon på barnens kläder. Tyvärr har jag ingen aning om när det är taget. kan bara konstatera att det var några år sen. Vilka små godingar!

Här har vi börjat leva ett kolhydrats fritt liv from söndags kväll. Det går jätte bra! Fredrik hade det dock lite tungt igår och jag har mått lite sisådär idag, pga av sockeravgiftningen har börjat. Kroppen har satt i ketos, alltså fettförbränningen har satt igång.
Efter att ha läst mycket om Lchf, och kosten sätt att påverka oss kändes detta som ett riktigt beslut. Helt klart är att vi aldrig mer kommer äta margarin igen i den här familjen. Beslutet är inte tagit enbart för viktnedgång utan för att må bätte och bli starkare.

Helgen kommer tillbringas in i Borås. Där Filip kommer spela BUA-cup i handboll. Efteråt åker vi till våra kompisar i Bollebyggd. Det skall bli så kul. Vi har inte setts sen i höstas.

Ha en riktigt trevlig helg på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka små godingar(men de är ju lika goa nu)men så söta!
Ha en trevlig helg!!
Kram Solan

Josefine sa...

Nämen oj! LCHF! Spännande och gott. Godare mat finns ju inte, man får liksom äta det gottiga, allt pålägg och så. :) Hoppas ni mår bra av det! Kram!