måndag 17 januari 2011

Badrums renovering!

Det går framåt med vårt badrum, idag har de lagt vårt golv. Jag tycker det är sååå snyggt!I morgon blir det spännande att se hur det blir när väggmattan kommer upp.
På onsdag kommer snickarn och förhoppningsvis elektrikern och monterar handfats komoden. Spännade och se att det händer grejer varje dag. Det överväger att det är rörigt och dammigt här.

Kommer med fler bilder så fort det finns mer att visa.

Den gångna helgen har Linn varit sjukt kreativ. Hon ville göra ett akvarium och frågade efter en kartong. Den har hållt henne sysselsatt precis hela helgen med undantag för handbolls träning. Hon har inte ens velat gå ut. Iof förståligt, har ju inte varit så bra väder.Jag kommer att visa fler bilder på akvariumet, det har flyttat in fler fiskar. Alla som hon har träffat ihelgen har fått ritat fiskar som hon har färglagt på båda sidor. Känner så väl igen mig i detta, att man inte kan sluta när man är inne i ett kreativt stim.
Hon är så stolt och nöjd att hon har bett mig lägga upp bilder här på bloggen.
-Jag kan inte fatta att jag har gjort så här fint. Jag är så nöjd, har hon upprepat flera gånger under helgen.

Helt underbart att höra henne!

För Filip har det varit full fart med sport, tre timmars träning i lördags, samt kompisar återstående tid = )Honom ser vi inte mycket av här hemma, men han är som lyckligast när han är med sina kompisar.

Oj oj vilket långt inlägg detta blev, tror jag chockar både er och mig själv = )

Nu får det bli lite handbolls tittande.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig Linn är när jag var liten(vilket var längesedan) fick vi göra ett sådant akvarium i skolan så det blev lite nostalgi för min del.
Kram Solan

Josefine sa...

sjukt snyggt golv! :) hälsa linn att det var det finaste akvariet jag har sett!

Björken sa...

Tack Josefin, det skall jag göra då blir hon glad.

Anonym sa...

Akvariet blev ju helt underbart, jag vet ju vad besviken och trött hon var en stund när hon höll på.Hon är helt otrolig. Kram mamma/mormor