torsdag 16 april 2009

Okey då...

... jag uppdaterar lite idag. Har verkligen inte haft varken tid eller ork sista tiden för bloggen. Men jag ser att ni kikar in flitigt varje dag, så då får jag ju givetvis bjuda till lite = )
Kan berätta att påsk bestod av påskfirande med våra grannar på långfredagen och annandagen var vi hos Pappa & Solan på god påskmiddag. Superkul när alla "barn" med resp. familjer träffas. Tyvärr var inte Brorsan & Josse med...

Har jobbat mkt sen innan påsk, men i kväll gör jag mitt sista "påskpass" sen är jag ledig fredag, lördag och söndag.

Jag och Fredrik har bestämt oss för att komma igång och motionera. Vi var ute i förrgår och sprang spåret. Det gick riktigt bra, det är så underbart skönt efteråt när svetten sprutar och man är så där grymt stolt över sig själv. Jag kommer kanske inte orka de fem kilometrarna som Våruset är men jag är iaf på gång... en som kommer få en grym på kondis på kuppen är Filip, han har följ med mig ut de gångerna jag har varit ute. Han kommer springa som en Duracell kanin på fotbolls planen i vår. = )
Jag skall inelda min cykelatilljobbet säsong idag. Skam om man inte ska få lite bättre flås... ; )

Helgen är fullspäckat med roligheter, men det återkmmer jag till.

Kul att ni tittar in och följer mig och min familj!
Kram på er!

1 kommentar:

Kakans smått å gott sa...

Hejsan!
Jodå, jag kommer i helgen! Ska bli härligt att få en hel dags pysseltid! Jag ska oxå springa vårruset och har börjat träna så smått för det. Får väl se om jag kommer klara att springa hela vägen eller om det blir till att gå några sträckor.. Ses!