tisdag 27 mars 2012

Vårmys!

Va livet är gott på våren! Sitter i uterummet och njuter av solen, ljuset och värmen. Har just kokar rabarberkräm till familjen. Grymt avundsjuk, kan jag säga. Jag fullkomligt älskar kräm i alla former, men det är ju inte så bra när man äter lchf kost. Strax stundar kvällsmat vi skall avnjuta i uterummet. Love it!

Idag har jag suttit vid dator och plockat ut foton som skall framkallas. Har inte tagit fram några bilder sedan vi skaffade digitalkamera. Började med 2007 och halva 2008. Nu skall de redigeras också ; ) hjälp vad bilder.... Men oj vad kul det är att ha dem. Vilken förlust det skulle bli om man fick en krach på hårddisken och de försvann.

Fredrik har åtrigen varit på VC idag. Nu efter 6 veckor blir han remiterad till infektion, så de får reda ut vad som år knas.

I morses hade jag en grymt trött Linn som absolut inte ville gå till skolan. Jag mutade henne med att följa henne så hon kunde cykla... Då gick det bra ; ) Filip har varit hemma idag. Vet inte om det är allergin eller förkylning eller båda. Han var hur som helst lite febrig igår. Men står inte ut en dag till hemma, utan kompisar och sport : )
Ha det gott!

Inga kommentarer: