söndag 3 maj 2009

Vilken skön helg!

Vi har haft en superskön helg. I fredags (min semester dag) var vi i Tidaholm och såg på Filip när han spelade Giff cupen. Mycket trevligt, jag tror vi föräldrar har minst lika kul som grabbarna.


I lördags hade Filip namnsdag och blev grattad av farmor och farfar. De kom på förmiddagen men blev kvar ända till kvällen. Så svärmor följde med mig på scrapmässan i Skövde. Det visade sig vara lönande. Hon hade för avsikt att handla scrapgrejer till MIG.
Oh, jag blir så generad av sådant, tycker det är jätte jobbigt men är ändå tacksam så klart.


Idag har vi vi grejat ute, spolat av altanen + altangolvet. Detta skvätte så jag tvättade fönster hos både oss och grannen (bor i radhus). samt att vi har mossrivit vår gräsmatta för första gången på de sju åren vi bott här. Nu hoppas vi såklart på att få en kanon fin GRÄSmatta.

Igår kväll satte vi äntligen in Filips cykel på blocket. Första samtalet kom vid 10- tiden i förmiddags. Han som kom och tittade ville ha den. Filip var så glad så han hoppade. För han hade blivit lovad av Framor och Farfar att de skulle skjuta till de resterande pengarna till den nya cykel. Han har sparat sen han fylde år i februari. Direkt när köparen åkt ringde F till farfar som kom och hämtade honom på en gång. Vilken lycka!Jag håller tummarna för att jag har turen att vinna en superfin stämpel här;

2 kommentarer:

Anonym sa...

Filip ser verkligen lycklig ut, så fin hans nya cykel ser ut.
Kram Morfar & Solan

Anonym sa...

DET SYNS ATT DET ÄR HÖJDEN AV LYCKA MED DEN NYA CYKELN.
MÅSTE BARA SÄGA FILIP VAR OTROLIGT DUKTIG SOM MÅLVAKT, KÄNDES TRYGGT MED HONOM LÄNGST BAK. BRA ÄVEN SOM UTESPELARE. KRAM MORMOR