torsdag 30 september 2010

Åter igen torsdag, min bloggdag på Pysselmyran. Idag körde det ihop sig när jag skulle göra mitt inlägg, just när jag redigerat färdigt mina bilder så upptäckte jag att jag hade använt fel teknik. Det kortet jag tänkte använda hade jag distressat och denna
vecka var det embossing alt Utee som gäller. Japp, det var bara att fnula ihop ett nytt kort, snabbt och enkelt. Det fick bli årets första julkort.

Ha en underbar helg!

tisdag 28 september 2010

Lättad

I dag har jag gjort en sak som har tyngt mig den i sommras. Det var svårt, men nu känns det skönt att det är gjort.

Äntligen kom jag iväg till hälsokost och köpte produkter som skall hjälpa mig med min snok. Har hu haft sår i den mer eller mindre i ett år. Men NUUUU skall den bli bra = )

Linns presenter är inköpta; Filips handbollsskor beställda (fanns inte i hans storlek) Samt att jag har köpt mig ett par jobbar skor i Goretex. Helt galet att man skall behöva stå för sånt själv, men iaf....

Nu skall en trött Fru Björk krypa till sängs med en Hening Mankel.
Natti natti


måndag 27 september 2010

Ja jisses...
Har just fått reda på hur våra lördagar kommer se ut framöver.
Det börjar jag kl 9, då har Filip innebandy träning till kl 11.
11-12 har Linn handboll skola
13-14.30 Har Filip handbolls träning.



Söndagar kommder det vara Innebandy skola för Linn, OM hon vill.



Ja jag säger då det.
Jag får tänka på vad en granne uttryckte häromdagen, om 10-15 år kommer vi sakna den här tiden. Vi har bara våra barn till låns.

Det var bara detta för idag!

fredag 24 september 2010

Nu har den kommit!

Nu har min pesonliga stämpel från Inky Wings kommit.
Jag tycker att det är skoj att ha en egen stämpel, att sätta på sina alster och eftersom jag både scrappar och syr och ibland pärlar, så tycket jag att det passade bra att beskriva mig som pysslare = )

Så en sån här tag kommer jag sätta på väskorna, fast då kommer den även fungera som prislapp.

Ha en riktig trevlih helg!
Kramis



torsdag 23 september 2010

PP = Paperpiecing

Idag är det min bloggdag på Pysselmyran denna veckan är det Paperpiecing somm gäller. Jag har valt att göra geischan på Linns tröja i PP. Vilket var riktigt roligt. På det sätter lyfter jag motivet på hennes tröja till en dekoration på layouten. Riktigt kul.






På förmiddagen idag var jag en riktig "redigres" Jag sprang 5 km ihop med en Fru Bloom sedan gick jag hem och körde ett Charlotte Pirrelli pass.
Denna boken är sååå fin och sååå inspirerande. Så jag tackar återigen min svåger och svägerska för denna fina om än liiite sena fördelsedags present.
Vi firade födelsedagar och hade kräftskiva tillsammans i lördags kväll. Mycket trevligt och gott. Tror att vi åt konstant från det vi kom till dess att vi åkte hem.

Nu är det dax att klippa til några väskor. Jobbar kväll i morgon så jag bara måste sy när barnen är i skolan. Har bara tre väskor i lager = ( Lite stressande att tiden går så fort.






torsdag 16 september 2010

Förlovningspresent



Den 8/9-10 förlovade sig min bror med sin Josefin ♥♥♥

Detta tyckte vi skulle uppmärksammas med en myspresent, så när de direkt efter sin förlovning åkte till Irland passade vi, jag mamma och pappa på att ställa dit detta. Ost kex frukt praliner blommor och en mousserande rosé. Den fina zinkasken har formen av ett hjärta såklart ; )


Givetvis ville jag ju passa på att använda min nya fina Tingtura stämpel Nu & föralltid( En vinst.... = )

Veckan utmaning på Pysselmyrans blogg är gråskala alt sepia med en accentfärg.
Jag valde att scrappa Filip med sitt älskade fiske. Det har blivit en stor grej för honom, just som titel säger så har han ofta frågat om vi kan åka och fiska i sommar.



Kan tala om att jag åter kommit igång och motionerat. Igår blev det en underbar morgon promenad i det vackra vädret med grannfrun, innan jobbet! Började kl 11.00...
Idag har jag Fredrik sprungit spåret, dock bara ett varv men vi har ju båda varit förkylda och väljer att ta det försiktigt. MEN vad skönt det var!



lördag 11 september 2010

Tjihoo

Nu är jag en lycklig ägare till en fin Janome symskin, det är en dröm att sy på den. Tyst och lätt går den, den ä så snäll att den tom syr i cykelslang. Hahaha tänker ni nu har hon blivi knäpp på riktigt och tror att man kan laga punka med symaskinen. Nä inte riktigt så, ni som kommer och tittar till mig i Hjo den 27/11 kommer att förstå.

Om ni kikar in till Pysselmyran så kan ni se mitt bidrag dit.

Jag sitter just nu och tänjer ut mina nya fina jeans jag har kostat på mig, har just fått hem dem upplagda och klara. Tror inte att jag har köpt märkes jeans på minst 15 år, så nu var det på tiden tyckte jag. Men jag tycker inte att några jeans är sköna från start, se måste forma till sig lite först.

Har för första gången sen förra onsdagen varit ute och motionerat idag. Tog en skön promenad med Rosinskan till Åbro där vi kollade killarnas fotbollsträning.

Är så lycklig att våran bil klarade sig genom besiktningrn idag. Lätt hänt att det kostar en förfärlig massa pengar efter man varit där annars.

Nu är det strax dax för en kväll på jobbet. Jag och en kollega skall fira lördag med att dela en pizza = )

Ha det gott!

onsdag 8 september 2010

Onsdag...

Idag har jag ingenlust att göra något alls. Vaknade med ont i halsen och huvudet. Dettta har varit den segaste förkylning jag någonsin varit med om. Har kännt mig krasslig sen i torsdag men det bryter inte ut.

Igår gjorde vi vår dotter yr av lycka. Vi frågade henne om hon ville använda sina spar pengar till att köpa sig ett Nintendo DS. Hon har pratat sig varm för det så länge. Efter som hon är lillasyster till en sporttok så är hon ofta med på sammandrag och cuper vilket ibland kan bli liiite småsegt. Då skulle hon kunna fördriva tid med denna tingest = )
Hon blev så himla glad att hoppade upp och ner på köksgolvet och kunde omöjligt sitta stilla. På uppmaning gick hon ut och sprang några varv runt huset för att kunna landa igen.

Själv har jag värsta beslutsångesten för vilken symaskin jag skall köpa mig.
Skulle ju igentligen sy så många väskor att jag kunde betala symaskinen med de pengarna, men kom till insikten att det är ju nu jag behöver den eftersom det är nu jag skall sy så mycket. Jag har frågat pappa om en lån. Tur att han är snäll och ställer upp ♥♥♥
På tal om pappa så har han utmanat mig att springa tjejmilen nästa år. Han skall betal min startavgift om jag springer. Klart jag tog den utmaningen. Jag har ju iaf ett år på mig = )

torsdag 2 september 2010

Veckans utmaning...

... hos Pysselmyran är Band/snöre, knappar, 3D effekt, glittrigt och hjärta


Så här löste jag den utmaningen.



Jag gillar den lilla riddaren och blev så nöjd med färg kombon i kortet. Gillar turkos och brunt ihop.

Nä nu gott folk skall jag slänga mig i säng. Det har varit fullt ös hela dagen lång. Tom så pass att jag har glömt borte att vår kära granne fyller år. Fy vad dåligt av mig. Skall genast ringa honom.

Trevlig hela alla glada. Kommer inte blogga innan helgen, men jag ser sjukt mycket fram mot den. Vi skall göra en familje tripp till Ullared till helgen, vio behöver ekiperas inför vintern hela familjen. Tycker att det skall bli riktigt skoj att vi åker allihop.
Vet att många tycker synd om barnen men de gillar det. Samt att de har sina Mp3:er laddade med filmer, så det kommer att ha det kungligt i vagnen.

Kram på er!