fredag 18 juni 2010

Skiss utmaning

Veckans utmaning är skiss utmaning hos Pysselmyran.
Jag tolkade den då här.



Ni kommer att hitta skisssen på Pysselmyran blogg i helgen, än så länge är den hemlig.

Det är full rulle här hemma, så mkt att jag inte ens orkar uppdatera här. Den här veckan har barnen fått vara hemma, pga av att Linn har haft ögoninflamtion. Det har de inte varit ledsna för kan jag säga. Inte Fredrik heller som varit hemma och VABat.

I helgen är det premiär för Filip och hans lag att spela Ulvacupen, dock ett år yngre än alla andra lag. Kul! tyvärr missar jag alla matcherna pga av jobbar helg.
Efter avslutat fotbollsspel och jobb kommer pappa och Solan hit så vi kan gratta pappa.

Igår genom gick jag en makeover, jag är numera brunett. Det har jag inte varit på 6 år så det är lite konstigt att se sig skälv i spegeln, på torsdag blir det nästa steg i makeover´n nämligen riktigt kort klippt frisyr. Jag längtar så jag kan dö...

Jag håller fortfarande på att springer ca tre ggr/vecka. Så skönt. Jag har tom varit ute två mornar denna veckan innan frukost = ) Jag är förvåna själv över mina tilltag.

Annars så längtar jag något enormt efter semester. Känns som en evighet innan man är ledig.
Nä nu är det det dax att fixa lite god fredagsmysmat.

Kram på er!

torsdag 10 juni 2010

Veckan utmaning = omönstrat papper

Jag har valt att göra ett konvolut till årets Sommarhits.
Varje skolavslutning får våra barn var sin Sommarhits skiva med deras egna favorit låtar.
Årets omslag blev scrappade, givetvis i omöstrat papper för att passa veckan utmaning.

Idag har Filip haft sista kvällen med gänget på pizzerian. Deras lilla klass (9elever) kommer att splitras. Filip får fortsätta ihop med sina bästa kompisar. Tre spår kommer att bli två, detta gäller iof Linns klass också. Hon kommer tyvärr inte i samma klass som sin bästa klasskompis, men däremot kommer hennes bästa hemma/granne kompis och hon i samma klass.
Nu i kväll har jag bakat tårta till morgondagen, har även slagit in var sin liten sommarpresent till barnen. Fredrik skall fixa cd-skivorna.
Hoppas verkligen att det inte regnar i morgon vid elva tiden, för då kan de inte ha avslutningen ute.

Trevlig helg på er!

torsdag 3 juni 2010

Jag fick en beställning på att göra ett studentkort till en kille som gått El-programet. Genast ploppde tanken upp att jag skulle ha lite el-prylar med på kortet. Jag hade såå kul när jag gjorde det, fort och lätt gick det. Kul!
Jag passde även på att slå två flugor i en smäll, nämligen att använda något ovalt också.

Jag tycker så mycket om den ovala journalingstämpeln, jag använder den flitigt. Den hittar du här.
Har använt Maja Design pappren - Mina vänner; Carina 1 och Carina 4, det andra stämplarna är stora studentmössan från student kitet samt texstämpeln.