onsdag 28 oktober 2009

Mössan

Nu är Linns mössa färdig. Den blev finast med avigsidan ut, då fick vi en liten söt rullkant som avslutning. Hon är supernöjd, det är så kul att barnen uppskattar det jag gör åt dem.
Innan Filip åkte iväg på innebandy träning visade han mig hur man gör när man lägger upp på "fingervirkning", detta för att jag skulle kunna hjälpa Linn. Hon har suttit oavbrutet i två timmar och fingervirkat. Hon tycker det år superkul, vilket är bra för hon har feber och ont i halsen å behöver ta det lugnt idag.
Hoppas alla mår bra i morgon så vi kan åka till Skara.
Tjipp shopp

tisdag 27 oktober 2009

Mitt galleri finns det inga galler i


Idag har jag fixat ett galleri i mitt pysselrum, av barnens underbara teckningar som jag fått av dem. Tycker att det är viktigt att visa uppskattning för det man får av dem, de lägger ju ner sin själ i dessa kontverk. Jag har också skrivit en komentar på baksidan av dessa verk.
Nu skall jag in till staden och köpa garn till en mössa till Linn.

tisdag 20 oktober 2009

Lo´sar

På begäran kommer LO´sarna som jag utlovat.




I kväll skall jag gå till jobbet igen, det känns som om det skall fungera med ryggen. Får preppaera mig med Alvedon, Ipren och Voltarengél.

Ha det gött!

måndag 19 oktober 2009

Sjukskriven

Jag har fått ryggskott och är sjukskriven = (
Hoppas att det släpper så jag kan jobba i morgonkväll. Det är inte lika illa som förra gången, då fick jag ju ligga på sjukhuset.


Har trots allt kunnat gå en morgonpromenad, men efter att ha vilat en stund på spikmattan var det helkört, tusan också...
Har scrappat idag, riktigt kul det var ju sååå länge sedan. Får lägga upp Lo´sarna i morgon. Nu skall jag mysa i soffan med min vetekudde.

onsdag 14 oktober 2009

Väskor till salu!

Nu har jag två nya väskor klara. Tyget är IKEA alá 1972 riktigt kultigt alltså...
Jag tar inga beställningar utan syr när lusten faller på,
så passa på om du är sugen.
Pris: 350:-
Som ni ser är de snarlika, det som skiljer dem åt är att det är slejf och magnetlås
på den ena och bara magnetlås och knapp på den andra.

Ha det gott!

onsdag 7 oktober 2009

Hösten

...får mig att känna mig trött sliten och orkeslös.


Jag har tagit flexledigt ledig i helgen för att försöka komma igen.
Föröker att lyssna på kroppens varningsklockor, som har ringt ett tag nu. Dvs att jag har haft yrsel ett par veckor = inget bra

torsdag 1 oktober 2009

Högskola

Jag har sökt högskola...
Kolla
här, jag skall om jag kommer in, lära mig att redigera digitala bilder. Sååå vad kul! Kursen är en ditans utbildning som går på kvartsfart. Förhoppningsvis kommer både jag och Sandra in så vi kan plugga ihop.
Håll tummarna för oss.