måndag 30 mars 2009

I går hade jag och Filip en Mor&Son dag. Vi var ihop hela dagen, super mysig! Först hade vi match i innebandyn, barnen mot föräldrarna, jag var med och spelade, det var sååå attans kul. Fattar inte, jag tyckte det var pest med innebandy på gympan i skolan men nu fick jag blodad tand och skall vara med och träna med en del nadra föräldrar på söndagarna. Efter detta åkte vi till våra "scrapkompisar" Sandra & Theo i Vinninga. Där fick jag gjort några sidor. Filip var helt slut efter dagens bravader och slocknade på väg hem, det är inte vanligt att han somnar i bilen så han gav verkligen järnet hela dagen.








Nu sitter jag och ångrar vad jag lovat Johanna, nämligen att springa spåret ned henne. Jag hade inte varit ute när jag lovade henne detta, det är ju snor kallt!!!
Vi får se vart det slutar...

tisdag 24 mars 2009

Inredning

Jag är så sugen på att inreda, piffa till och fräscha upp vårt hem.
Jag fått insperation att göra om både toan på övervåningen och vårt sovrum. Men som vanligt är det två saker som bromsar - Fredrik och bankboken...
Hur som helst skall jag åka in til stan nu och köpa lite nya ljus coh några nya tablettera/dukar för att ljusa upp i lite fräscha vårfärger. Kan hända att jag slinker in och kollar tapeter också. det kostar ju inget att kika ;)

lördag 21 mars 2009

Har fått två sidor till gjorda med samma tema nämligen Julbak, ser ni vilka pluttiga barn.



Konstigt hur bilderna förändras med hjälp av pappersval, dessa bilderna är ju tagna i samma kök vid samma tidpunkt ändå blir stämningen så olika i dem.
Nu är det dax för en sväng till affären, sen skall jag kika in en stund i hallen, och se när Filip tränar handboll. Efter det är det mat och hopp iväg till jobbet för min del.
Kramis

torsdag 19 mars 2009

Har tagit i tu med alla gamla framkallade kort jag har liggande, det är inte lite kort det. Men vad svårt det är när man är van att skriva ut och redigera själv så man får rätt storlek på bilderna.
Tyvärr ser bilden helt skev ut efter jag lagt ihop den i Photoshop...

onsdag 18 mars 2009

Scrapp & Vårpromenad

Idag har jag scrappat en stund på förmiddagen innan jag, Johanna och Lilla Prickfia gick en promenad.
Har velat scrappa den här bilden så länge men inte riktigt hittat rätt papper, tycker Okvarium är så underbart...



Nu skall jag sola näsan en stund innan det blir lunch och dax att dra till jobbet igen. Vilken tur jag har haft med vädret nu när jag har haft lediga förmiddagar.
Kram på er

tisdag 17 mars 2009

Slut på ledigheten

Nu är det åter dax för arbete, skall åka om en liten stund.
Har ju glömt att berätta att jag faktiskr gjorde att tappert försök till en jogging tur i lördags. Eller som det heter på finare språk jag intervall tränade. Kom på att jag har nog faktiskt inte löpt sen jag fick Filip. Kan det bero på att man är för tung? Nja mkt ligger nog i det och brist på motivation. Men nu tänker jag försöka. Snart skall jag börja cykla till jobbet. Det är ju bara 6 km så jag har ju inget att skylla på ens, möjligen att jag bara har två fungerande växlar på cyklen ; ) Fredrik kan ju faktiskt lämna barnen. Förstå vad skönt, då har man ju gjort sin motion för dagen när man kommer hem. Som bonus kanske det rinner av en några hekto också...
Nu hoppas jag på mycket stöd och glada hejjar rop, så jag fixar Vårruset.
Kramisar

söndag 15 mars 2009

I dag har jag varit i Skara hela dagen och scrappat. Till min stora förtvivlan så åkte jag ifrån alla bilderna.... hur e´ det möjligt, känns som de är rätt primära vad gäller scrappandet. Hur som helst så hittade jag gamla bilder som aldrig blivit scrappade i en mapp som var med så jag har gjort två sidor och ett kort idag, och har en mycket trevlig dag!






lördag 14 mars 2009

Idag ni då blir det full rulle i familjen Björk. Först och främst skall här tvättas sängkläder, sen skall jag ut på en ordentlig promenad, känner mig nämligen som en "flos", (åh vet ni vad jag lovade på jobbet i veckan? Jo inte mindre än att jag skall var med att SPRINGA vårruset i Jönköping i år, ja jösses vad truten glappar i bland). Sen har Filip handbolls träning. Klockan två har han "Mitt i prick kalas"drygt en månad sent, klockan 17 skall Linn på pyjamasparty och klockan 18.30 kommer Mamma Brorsan och Josefin hit och käkar och kollar Melodifestivalen med oss. Så kul!
Tur att jag är lååångledig för det verkar bli en intensiv helg. Skall hinna packa scrappväska inför morgondagens scrappträff i Skara. Även detta skall bli kul det var ju ett tag sen vi sågs, och nu har jag ju nya grejer att sätta tänderna i.
Ha det bäst!
Kram på er

fredag 13 mars 2009

Idag har jag inte så mycket att säga, mer än att jag slutade 12.15 idag och börjar åter tisdag kl 15.45....haha...gu vad gött...avis nån?! Tihi...

Kan visa lite kort, ska på kalas i kväll hos Faster Å och gjorde ett kort till henne, Linn skall på barnkalas i morgon hos en lite cool tjej så jag kunde inte låta bli ett monsterkort. Sedan har jag gjort ett bara föra att... med Tingturas super charmiga stämplar.



onsdag 11 mars 2009

Whaaaa....

Igår blev jag hemringd från jobbet, fick ett samtal från skolan att Filip ramlat och slagit sig i pannan. Det hade blött ganska mycket. Jag fick prata med honom och han ville att jag skulle komma hem. Det var inget som behövdes sys eller så, men han säger själv att han var lite bort direkt efter smällen.
Vet ni vad som kom på posten igår? Linns klasslista....whaaa, är mitt minsta barn redan så stor så hon skall börja skolan?! Helt otroligt. Hur som helst verkar hon glad över att ha hamnat ihop med dem hon hamnat. Det är de barnen hon leker mest och bäst med, bla våra kära grannars Lilla L. Vilket är bra efter som vi ofta hjälps åt och hämtar vandras barn så är det supersmidigt att ha båda syskon paren i samma klasser.

Har börjat så smått att redigera bilder inför söndagens scrapp. Känns kul med nya papper och grejer och så skall det bli kul att scrappa bilder som är så pass gamla på pluttisarna. Verkar som det blir bra uppslutning till denna träffen vilket gör det hela ännu roligare.
Nu skall jag ut i det härliga vårvädret ihop med Linn.





måndag 9 mars 2009

Vilken härlig helg!

Helgen inleddes med taco till fredagsmys. Sen var det Let´s dance som gällde för hela familjen. Så kul med ett program som intresserar hela familjen och alla har utbyte av.
För oss vuxna blev det tidig sänggång, pga fullt lördagsprogram. Barnen och Fredrik åkte till Tibro på inne bandysammandrag och jag åkte till Scrapmässan i Göteborg med Jeanette.
Vi hade en kanon trevlig dag tillsammans. Vet faktiskt inte när vi träffades bara hon och jag. Kan vara så länge sen som gymnasiet.... förstår ni att vi hade mkt att prata om, fniss... Kändes iaf tråkigt när jag skulle släppa av henne i Vara för att fortsätt ensam de sista milen hem.
Som ni kan se så blev det en del shoppat.... som vanligt på mässan, ack så roligt....
På kvällen var det återigen dags för soffmys, nu framför "Mello", men det visade sig ganska snart att barnen var för trötta, s´å det fick bli en förkortat variant för barnen var så trötta.
Söndagen började med innebandy träning för grabbarna, utelek för Linn, jag och Rosinskan tog en timmes promenad. Vad skönt det är när man går trots att inte vädret är det bästa. Efter lunch hämtade mormor barnen och åkte och tittade på teater, Pettsson & Findus = mkt uppskattat. Vi passade på att strosa på Elins Esplanad, ta en kaffe med Rosin/Siwert. Håll i er nu... jag köpte mig tom ett par jeans... ty mina förra lämnade in förra hösten så jag tyckte det var dax nu. Jipppi.... När vi kom hem hade mamma hunnit före och slutfört middagen som jag förberett, mmm så gott att komma hem till dukat bort.
Igår kväll satt jag och tittade igenom bilder inför helgen scrapträff. Kollade bilder från 04-05, Bosses vad pluttiga barnen var då. Jag blev alldeles varm i ♥:at och super scrapsugen. Skall bli urkul att scrappa så gamla bilder.
Idag är vi alla lite trötta så vi läste saga allihopa i vår säng tills 19.15. Gissa vem som somnade först, jo pappa Björk ti hi... han var ute och gick drygt en timma med grannen och det tog visst hårt på´n = )








torsdag 5 mars 2009

Jag har skapat igen...

Var ju tvungen, min kära Bonussyster har förlovat sig med sin J. Så kul, grattis grattis.
(Hoppas att ni förstod att det likna era ringar ser ut, fick luska lite hos Solan ; ) För jag hade redan gjort det när vi prades vid...)
Sen har jag även gjort ett dopkort på beställning men det kan jag inte visa, för jag glömde att scana det ...

Känner ni våren i luften? Jag hade en härlig stund i solen förut, när Linn red. Just som de satt upp så kom solen fram. Åh vad jag njöt med näsan i vädret.
Jag tyckte inte att det var fullt så njutbart att åka där ifrån, för då hade jag en helt rabiat unge som VILLE HOPPA I HÖ´T och inte alls åka hem. Denna meningen gick i repris om om om igen som en gammal LP skiva. I allt detta oljud passade jag på att slira och spinna i leran som jag parkerat i, samt att det var en lite uppförsbacke. Grrr, hur jag än försökte med lätt gas så slirade jag. Men med hjälp av två andra mammor så gick det fint. Kvinnor kan ni vet.... ; )
Men bilen var full av stora lerprickar så det fick bli att psola av den så fort jag kom hem.
Sen satte jag mig framför datorn och bara pustade ut medan Fredrik och Filip tog över den nyspolade bilen och drog till fotbollaträningen. Är det så här det är att ha idrottande barn? Hur som helst är det värt det!

tisdag 3 mars 2009

Kolla in Marits Bloggodis, dettta kan man vinna om man har tur och är den 15000:e besökaren ; )


måndag 2 mars 2009

Livstecken från Bjöken

Vill bara säga att jag lever, men jag försöker fortfarande att inte sitta så mkt framför datorn och farmför allt inte skapa. Allt för att hålla nere kraven på mig själv. Hade tom nästan bestämt mig för att inte åka på Scrapmässan i Göteborg, utan ist lägga en order på det jag behöver. Men jag fick resesällskap som ville så mkt att hon tog semester på lördag, då kan man ju inte neka för det ÄR ju kul, om än en aning dyrt ; )
Nu skall jag krypa ner i badet en stund.
Simma Lugnt..